Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Corporate social responsibility

​Corporate social responsibility politik

Selskabets forretningsmål og primære forretningsværdier: “open and honest, value adding and conscience driven” er integreret og afspejlet i NNIT’s CSR-politik.

NNIT er fokuseret på at udvikle sin forretning på grundlag af en målsætning om at drive en lønsom virksomhed, som genererer fortsat vækst, og samtidig udvise samfundsansvar.

Corporate Social Responsibility initiativer 

Coding Pirates and Engineer the future
NNIT er engageret i to initiativer i Danmark, der fokuserer på at øge børn og unge menenskers interesse inden for it som en fremtidig karrierevej – 'Engineer the future' og 'Coding Pirates'. Som en 'conscience driven' og social ansvarlig virksomhed ønsker vi at støtte initiativer, der arbejder for at finde og udvikle de unge talenter inden for it. Ikke kun NNIT, men også resten af Danmark har brug for disse talenter.  

Målet med begge initiativer er at vise børn og unge, at en karriere inden for it er både inspirerende, sjov og cool og ikke mindst fuld af potentiale og spændende oplevelser. 

​Engineer the future
'Engineer the future' er en teknologisk alliance i Danmark mellem 39 virksomheder, skoler, universiteter og andre interessegrupper. ​Alliancen arbejder for at ​​bringe danske ingeniører, teknologistuderende og professionelle ​i fornt og sørge for, at der bliver mange flere med viden og specialer inden for teknologisk udvikling i fremtiden. Fremgangsmåden er blandt andet gennem branding, storytelling og pr. 

Coding Pirates
'Coding Pirates' er på en mission, der skal sikre, at så mange børn som muligt får muligheden for at prøve at kode og programmere. Målet er at skabe en interesse hos børnene inden for it så tidlig som muligt i håb om,​ at det vil inspirere børnene til at forfølge en spændende fremtid inden for it-branchen. 


 

 

Brit Kannegaard Johannessen+45 3075 8178bkjo@nnit.com​​​​Corporate Vice Presidenthttp://dk.linkedin.com/pub/brit-kannegaard-johannessen/4/8a3/809/daBrit Kannegaard Johannessen

Følg NNIT