Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
< BACK

Jeres tilfredshed ligger os meget på sinde

Formålet med EvalGO

Mange tak for den tillid, I har vist os ved at vælge NNIT som it-partner. Jeres tilfredshed med de services, vi leverer, er afgørende for os. Vi har derfor udarbejdet et ‘Customer Feedback Program’, så vi kan følge med i udviklingen af jeres tilfredshed med os og vores leverancer. Jeres deltagelse er derfor vigtig. 

EvalGO-undersøgelsen er en del af NNIT's ‘Customer Feedback Program’ og fungerer som jeres formelle feedbackkanal hver tredje måned i hele leverancens levetid. EvalGO-undersøgelsen bruges til alle typer leverancer, f.eks. projekter og SLA'er (Service Level Agreements).  

NNIT’s leveranceansvarlige person kvalificerer respondenten for at sikre, at det er serviceejeren/kontraktejeren, der evaluerer den samlede leverance, og sammenligner oplevelserne med kontraktvilkårene. 

Undersøgelsens format

Undersøgelsen er webbaseret og består af fem lukkede og to åbne spørgsmål. Spørgsmålene omhandler: 

  • Kvaliteten af leverancen
  • Vores evne til at levere inden for de angivne deadlines
  • Vores kompetencer
  • Vores kommunikationsevner
  • Hvor godt vi samarbejder               

Vi opfordrer jer til at bruge de åbne spørgsmål, da denne form for feedback er et godt supplement til at informere os om præcis, hvor vi gør det godt, og hvor der er plads til forbedringer.

Eftersom undersøgelsen udføres hver tredje måned, vil vi gerne have, at evalueringen afspejler jeres oplevelser inden for de sidste tre måneder.  

Gennemsigtighed er vigtig

Når vi modtager jeres feedback fra EvalGO-undersøgelsen, sendes resultaterne direkte til den eller de personer hos NNIT, der er ansvarlige for leverancen. Hos NNIT lægger vi vægt på, at alle vores medarbejdere kender til vores kunders tilfredshed. Derfor deler vi resultaterne med hele organisationen via vores BI-værktøj og lægger dem sammen med resultaterne fra vores andre kunder for at evaluere NNIT's performance i større målestok hvert kvartal. 

Sådan benytter vi feedbacken 

Vi har en formaliseret tilgang til, hvordan vi reagerer på den feedback, vi får fra jer – både i forhold til indsatsområder samt gode oplevelser, som vi kan benytte i andre områder af vores virksomhed. 

Hvis I giver os <3 i et eller flere af de fem spørgsmål, der indgår i EvalGOundersøgelsen, vil den person, der er ansvarlig for leverancen hos NNIT, iværksætte aktioner. Hvis evalueringen i EvalGO-undersøgelsen ikke er helt tydelig, vil vedkommende kontakte jer for at få flere oplysninger om, hvad vi kan gøre for at løfte jeres tilfredshed.  Alle aktioner registreres i vores ‘Corrective Actions Hub’. Og aktionerne afsluttes først, når I som kunde er enige i, at problemerne er blevet løst. 

 

 

 

 

 

 

Kontakt NNIT+45 7024 ​4242nnitcontact@nnit.com ​​https://dk.linkedin.com/company/nnitKontakt NNIT