Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
< BACK

Digital Employee Onboarding

Det kan være overvældende i sig selv at skulle starte på et nyt job. Derudover skal dine medarbejdere lære at bruge alle de vigtige it-systemer og værktøjer, I bruger i din virksomhed. Det er ofte en vanskelig opgave, fordi de kompetencer, der kræves for at undervise nye medarbejdere, er fordelt på flere personer.


Kurset vil sikre, at dine medarbejdere får den rigtige introduktion til din virksomheds væsentlige værktøjer og systemer. Vi kan udarbejde et skræddersyet kursus i digital onboarding, så dine medarbejdere bliver undervist i de discipliner, du synes, er nødvendige. Det kan fungere som enkeltstående kursus eller som en integreret del af jeres introduktionsprogram.


Kurset Digital Employee Onboarding er primært rettet mod nye medarbejdere, men kan også bruges til at introducere eksisterende medarbejdere til systemer, de kan bruge til at optimere deres arbejde.
Kurset kan vare 1-3 timer og kan foregå hos NNIT eller hos kunden.

 

Tilmelding
Hvis du er interesseret i dette kursus, bedes du indtaste dine kontaktoplysninger herunder og vælge "Digital Employee Onboarding" i rullemenuen med kurser. Derefter vil en af vores instruktører kontakte dig hurtigst muligt for at tale om dit specifikke behov og i fællesskab aftale indholdet af kurset.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Christina Skovgaard Rothausen+45 30778280csdr@nnit.comBusiness Consultanthttps://www.linkedin.com/in/christina-rothausen-63904294/Christina Skovgaard Rothausen

 

 

Digital Onboardinghttp://www.nnit.dk/Raedgivning/Academy/Sider/Digital-Onboarding.aspxDigital Onboarding