Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
< BACK

EMA SPOR/IDMP and MDM

EMA SPOR/IDMP and MDM Webinar
Webinaret vil give deltagerne en indføring i SPOR og SPOR kontra IDMP samt i det videre perspektiv i form af styring af masterdata i forbindelse med SPOR. Der diskuteres virkelige eksempler fra hele industrien for at sikre, at indholdet er relevant, og for at tilskynde deltagerne til at indgå i en dialog med underviserne. Indsigter i nye bestemmelser og teknologiske trends vil også indgå i webinaret.

 

Dette webinar vil give deltagerne et overordnet indblik i brugen af SPOR ud fra en forretningsmæssig og teknisk synsvinkel. Det vil sætte deltagerne i stand til at indgå i et kompetent samarbejde med SPOR/MDM-partnere.

 

Den primære målgruppe for webinaret EMA SPOR and MDM er medarbejdere, der arbejder med SPOR eller IDMP eller med opgaver relateret til SPOR/IDMP, f.eks. fra Regulatory Affairs, produktionen, afdelingen for lægemiddelovervågning, kliniske medarbejdere, it-medarbejdere, tekniske supportmedarbejdere, medlemmer af masterdatastyringsprojekter osv.

 

Webinaret varer 2 timer.

 

Endagskurset EMA SPOR/IDMP and MDM
Dette kursus vil give deltagerne forståelse af de grundlæggende principper for SPOR og de mulige forandringer, det kan være nødvendigt at gennemføre i de nuværende virksomhedsprocesser for at sikre compliance.

 

Deltagerne vil blive opdateret om SPOR, og underviserne vil hjælpe dem med at forberede sig på den komplekse rejse hen imod SPOR-compliance. Det vil sætte deltagerne i stand til at analysere og evaluere de forretnings- og it-processer, der indgår i rejsen. Mere konkret vil deltagerne få at vide, hvor de skal begynde, og hvad der allerede nu kan gøres, ligesom de vil blive i stand til at identificere forhindringer i virksomhedens nuværende it-systemer og processer.

 

Den primære målgruppe for kurset EMA SPOR/IDMP er medarbejdere, der arbejder med SPOR eller IDMP eller med opgaver relateret til SPOR/IDMP, f.eks. fra ledelsen, Regulatory Affairs, produktionen, afdelingen for lægemiddelovervågning, kliniske medarbejdere, medarbejdere fra it- og kvalitetsafdelingerne, juridisk afdeling, tekniske supportmedarbejdere, medlemmer af masterdatastyringsprojekter osv.

 

Kurset varer 1 dag og kan foregå hos NNIT eller hos kunden.

 

Tilmelding
Hvis du er interesseret i dette kursus, bedes du indtaste dine kontaktoplysninger herunder og vælge enten ”EMA SPOR/IDMP and MDM Webinar" eller ”EMA SPOR/IDMP and MDM” i rullemenuen med kurser. Derefter vil vi kontakte dig hurtigst muligt for at aftale et tidspunkt for kurset samt drøfte eventuelle ønsker til tilpasning af indholdet, som du måtte have. Prisen for at deltage i webinaret er DKK 1000 per deltager mens at prisen for at deltage i heldags kurset er DKK 4500 per deltager. Der tages forbehold for ændringer i den angivne pris, alt efter behovet fra din virksomhed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Gitte Holm Rove+45 30778149gihl@nnit.comAdvanced Consultanthttps://www.linkedin.com/in/gitteholmrove/Gitte Holm Rove

 

 

Understanding Clinical Development and Systemshttp://www.nnit.dk/ArtiklerOgOfferings/Sider/Understanding-Clinical-Development-and-Systems.aspxUnderstanding Clinical Development and Systems
EDMS/RIMS Webinarshttp://www.nnit.dk/ArtiklerOgOfferings/Sider/EDMSRIMS-Webinars.aspxEDMS/RIMS Webinars
Pharmacovigilance, PV and Drug Safetyhttp://www.nnit.dk/ArtiklerOgOfferings/Sider/Pharmacovigilance,-PV-and-Drug-Safety.aspxPharmacovigilance, PV and Drug Safety
Regulatory Processes and Systemshttp://www.nnit.dk/ArtiklerOgOfferings/Sider/Regulatory-Processes-and-Systems.aspxRegulatory Processes and Systems
Trial Master File and Document Managementhttp://www.nnit.dk/ArtiklerOgOfferings/Sider/Trial-Master-File-and-Document-Management.aspxTrial Master File and Document Management
Regulatory Affairshttp://www.nnit.dk/ArtiklerOgOfferings/Sider/Regulatory-Affairs.aspxRegulatory Affairs
Pharma Basicshttp://www.nnit.dk/ArtiklerOgOfferings/Sider/Pharma-Basics.aspxPharma Basics
Pharma Insighthttp://www.nnit.dk/Raedgivning/Academy/Sider/Pharma-Insight.aspxPharma Insight