Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
< BACK

Syv gode grunde til cloud

Spørgmålet er ikke om din it-infrastruktur skal flytte til skyen, men mere hvornår. Her er syv gode grunde til, hvor svaret på det spørgsmål er "nu".

 1. Ny begyndelse – nye muligheder
  Særligt start-ups, men i høj grad også etablerede virksomheder vælger i dag skyen som platform for deres centrale it-løsninger. Det gør dem mere agile, forkorter tiden fra idé til produkt fra måneder til uger og gør det muligt at vælge nye applikationer til virksomheden lige så nemt, som var det en ny app til en smartphone.
  Se skyen som en mulighed for at starte på en "it-frisk".
  Læs mere om, hvordan 3F har reduceret time to market ved at bruge en intelligent forretningsplatform
 2. Fokuser på kerneforretningen
  At vælge en cloud-baseret løsning effektiviserer it. Fordi standardkomponenterne bliver opdateret automatisk med de nyeste features, kan du i langt højere grad bruge din kostbare tid på at udvikle produkter og fokusere på din organisation, fremfor vedligehold af it.
  Beslutninger om it er beslutninger om fremtiden. Måske ser du ikke lige nu behovet for kunstig intelligens (AI), Big Data eller The Internet of Things (IoT), men når dit marked ændrer sig og viser et behov for innovativ teknologi, kan du med en cloud-baseret løsning skalere din infrastruktur fra den ene dag til den anden.
  Med en cloud-baseret løsning kan du rette fokus mod din kerneforretning, din organisation og dine kunder. På den globale markedsplads er det langt vigtigere end fokus på pris, teknologi og operations.
 3. Brug mindre tid på digital integration
  Mange virksomheder bruger en stor mængde tid på at integrere virksomhedens forskellige it-systemer med hinanden. Hvis du vælger en cloud-baseret platform – for eksempel Microsoft Dynamics 365 – er alle de komponenter, du behøver, tilgængelige efter behov lige fra begyndelsen. Alle kan tilgå relevant data – overalt, altid. Det øger virksomhedens samlede vidensbank markant.
  Få kontrol over din virksomhed ved at bruge en integreret system-arkitektur, og undgå tidsopslugende misforståelser.
 4. Lad it-afdelingen fokusere på at skabe værdi – i stedet for vedligehold
  At arbejde i skyen er en helt ny måde at anskue it på. Ændringer i jeres it-setup vil også være ændringer for din it-ansvarlige. For at undgå fristelsen for bare at fortsætte "business as usual" skal beslutningen om at flytte til skyen være en bevidst beslutning på tværs af organisationen. Vælger du skyen som platform for dine centrale forretningsapplikationer, kan jeres it-afdeling i langt højere grad fokusere på at udvikle forretningen.
  Giv it-afdelingen friheden til at arbejde med værdiskabende ledelse i stedet for at fokusere på den daglige drift.
  Læs mere om CIO'ens ændrede rolle: Fra drift til strategi 
 5. Høst fordelene ved dine investeringer, og forbliv konkurrencedygtig
  En cloud-baseret infrastruktur giver dig muligheden for at sprede dine it-investeringer jævnt som en fast driftsomkostning – alt imens du høster fordelene: Du behøver ikke vente på færdiggørelsen og afskrivningen af et it-projekt - du kan bare gå videre med det næste projekt.
  Forbliv konkurrencedygtig – mens du hele tiden udvikler forretningen
 6. Cloud giver dig ro i sindet
  Med dine data i skyen skal du ikke længere spekulere på sikkerhed, performance eller oppetid. Dine data opbevares sikkert og i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for datahåndtering. Samtidig kan du nyde godt af høj oppetid og imponerende performance.
  De usikkerheder, der tidligere har holdt virksomheder fra at flytte deres data til skyen, er væk. Cloud-teknologien har vokset sig til et niveau, hvor store, internationale virksomheder for længst har valgt skyen som deres platform.

  Vælg skyen, og få ro i sindet.
 7. Skyen muliggør den digitale transformation
  Digital transformation indebærer, at vi bruger den digitale teknologi til at ændre vores måde at drive forretning på. Flytter du til skyen, kan du udnytte vigtige applikationer og services efter behov.
  Det betyder, at du altid har muligheden for at udnytte de nyeste teknologier på markedet som for eksempel Internet of Things (IoT), Predictive Analytics og machine learning.
  Gør din virksomhed klar til fremtiden ved at vælge en cloud-baseret løsning.

 

 

Joakim Gunnløgsson 30778738jkgu@nnit.comMarketing Consultanthttps://www.linkedin.com/in/joakimbaik/Joakim Gunnløgsson

 

 

DevOpshttp://www.nnit.dk/Forretningsloesninger/Sider/DevOps.aspxDevOps
IT-afdelingens evne til at skabe resultater, er virksomhedens eksistensgrundlaghttp://www.nnit.dk/ArtiklerOgOfferings/Sider/IT-afdelingens-evne-til-at-skabe-resultater.aspxIT-afdelingens evne til at skabe resultater, er virksomhedens eksistensgrundlag
Lad data løfte lønsomheden i dine projekterhttp://www.nnit.dk/ArtiklerOgOfferings/Sider/Lad-data-løfte-lønsomheden-i-dine-projekter.aspxLad data løfte lønsomheden i dine projekter
Kopenhagen Fur sikrer bæredygtigheden med D365http://www.nnit.dk/ArtiklerOgOfferings/Sider/Kopenhagen-Fur.aspxKopenhagen Fur sikrer bæredygtigheden med D365
Når digital transformation forandrer markedet: Disrupt eller bliv disruptedhttp://www.nnit.dk/ArtiklerOgOfferings/Sider/Disrupt-eller-bliv-disrupted.aspxNår digital transformation forandrer markedet: Disrupt eller bliv disrupted
Når Big Data giver stærkere return on ERP investmenthttp://www.nnit.dk/ArtiklerOgOfferings/Sider/Big-Data-giver-stærkere-return-on-ERP-investment.aspxNår Big Data giver stærkere return on ERP investment
Hvad er Dynamics 365?http://www.nnit.dk/ArtiklerOgOfferings/Sider/Hvad-er-Dynamics-365.aspxHvad er Dynamics 365?
CIO’ens nye rolle- fra drift til strategihttp://www.nnit.dk/ArtiklerOgOfferings/Sider/CIO’ens-nye-rolle-Fra-drift-til-strategi.aspxCIO’ens nye rolle- fra drift til strategi
Digital transformation-CEO'ens rolle i forandringhttp://www.nnit.dk/ArtiklerOgOfferings/Sider/Digital-transformation-CEO'ens-rolle-i-forandring.aspxDigital transformation-CEO'ens rolle i forandring
Digital transformation: Smid din forretning i skyen, og træd ind i den fjerde industrielle revolutionhttp://www.nnit.dk/ArtiklerOgOfferings/Sider/Digital-Transformation-smid-din-forretning-i-skyen.aspxDigital transformation: Smid din forretning i skyen, og træd ind i den fjerde industrielle revolution