Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Digital Onboarding

Fakultetet Digital Onboarding udbyder en række kurser, der vil sikre nem og effektiv onboarding af nye medarbejdere i forhold til it-systemer.

Når nye medarbejdere starter i en organisation, gennemgår de ofte en introduktionsproces, der er tilrettelagt af HR-afdelingen, som tit inkluderer en indføring i relevante it-systemer. NNIT har mange års erfaring med at undervise medarbejdere i en bred vifte af it-systemer, der er relevante for nye medarbejdere – eller nødvendige, når der er brug for opgradering af it-kompetencerne i programmer som eksempelvis Microsoft Office.


Fakultetet Digital Onboarding udbyder en række kurser, der vil sikre nem og effektiv onboarding af nye medarbejdere i forhold til it-systemer. Undervisningen kan foregå både fysisk eller via Skype. Vi tilbyder det du mener, vil give det største udbytte for din organisation og dine medarbejdere.

 

Kursuskatalog og tilmelding
Herunder kan du få overblik over de forskellige kurser, der tilbydes gennem Digital Onboarding fakultetet. Derudover kan du finde yderligere oplysninger, såsom information om tilmelding, ved at klikke på linket i beskrivelsen af hvert enkelt kursus.

 

 

​Kurset vil sikre, at dine medarbejdere får den rigtige introduktion til de væsentlige værktøjer og systemer, som I mener, er nødvendige for deres arbejdsopgaver. Vi kan udarbejde et skræddersyet digital onboarding-kursus for dine medarbejdere som enkeltstående kursus eller som en integreret del af jeres introduktionsprogram.

Kurset er primært rettet mod nye medarbejdere, men kan også bruges til at introducere eksisterende medarbejdere til systemer, de skal bruge for at optimere deres arbejde.
 
Læs mere

 

 

 

Christina Skovgaard Rothausen+45 30778280csdr@nnit.comBusiness Consultanthttps://www.linkedin.com/in/christina-rothausen-63904294/Christina Skovgaard Rothausen

 

 

Digital Employee Onboardinghttp://www.nnit.dk/ArtiklerOgOfferings/Sider/Digital-Employee-Onboarding.aspxDigital Employee Onboarding