Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Kan Mixed Reality drive digitalisering?

​Se optagelsen af dette webinar og opdag hvordan Mixed Reality kan drive digitalisering for frontline workers, og hvordan det har indflydelse på produktivitet og servicekvalitet. 

NNIT og Virsabi har for nyligt indgået et partnerskab for at skabe fuldt integrerede og banebrydende Augmented Virtual og Mixed Reality løsninger.

I webinaret introducerer vi de førende teknologier indenfor Mixed Reality og demonstrere hvordan de skaber værdi for virksomheder indenfor en bred vifte af industrier. 

Studier fra GE Healthcare og Boeing viser produktivitetesforøgelse på op til 46% og Gartner forudser, at Augmented og Mixed Reality vil være adopteret af 30% af store enterprise virksomheder i 2020 som en del af deres digitale transformationsstrategi. 

Vi deler eksempler med implementeringer og viser hvordan kvaliteten og effektiviteten af produktion, vedligeholdelse, support og service kan forbedres. 

Mixed Reality er en ny og hurtigt udviklende teknologi. Til sidst i webinaret giver vi indsigt i, hvordan virksomheder kan investere i løsninger og høste frugterne af disse teknologier gennem hurtig prototyping, testning af "proof of concept", fokuserede piloter og "full scale rollouts".

Talere

Jens Lauritsen, Chief Product Officer, Virsabi 
Søren Olsen, Manager, NNIT

​Se webinaret her

 

 

Birgitte Barslund+45 3077 8160bibn@nnit.comMarketing Manager https://www.linkedin.com/in/birgittebarslundBirgitte Barslund

 

 

Customer experience står øverst på agendaen – men er forudsætningerne overhovedet på plads?http://www.nnit.dk/ArtiklerOgOfferings/Sider/Customer-experience-staar-oeverst-paa-agendaen.aspxCustomer experience står øverst på agendaen – men er forudsætningerne overhovedet på plads?
Webinar: Kan Mixed Reality drive digitalisering?http://www.nnit.dk/Sider/Webinar-Mixed-Reality-How-can-it-drive-digitalization.aspxWebinar: Kan Mixed Reality drive digitalisering?
Digital at Scalehttp://www.nnit.dk/Raedgivning/Sider/Digital-at-Scale.aspxDigital at Scale
SAP on Azurehttp://www.nnit.dk/Sider/SAP-on-Azure.aspxSAP on Azure
Corporate Entrepreneurship i NNIThttp://www.nnit.dk/Raedgivning/Sider/Corporate-entrepreneurship-in-NNIT.aspxCorporate Entrepreneurship i NNIT
Digitale brobyggere: 6 eksempler på digital forandring, der har fokus på forretning frem for på teknologihttp://www.nnit.dk/ArtiklerOgOfferings/Sider/Digitale-brobyggere--6-eksempler-på-digital-forandring,-der-har-fokus-på-forretning-frem-for-på-teknologi.aspxDigitale brobyggere: 6 eksempler på digital forandring, der har fokus på forretning frem for på teknologi
Digital transformation i Life Science: Regulativer er ikke en barrierehttp://www.nnit.dk/ArtiklerOgOfferings/Sider/Digital-transformation-i-Life-Science-Regulativer-er-ikke-en-barriere.aspxDigital transformation i Life Science: Regulativer er ikke en barriere
Kan blockchain gavne din forretning?http://www.nnit.dk/ArtiklerOgOfferings/Sider/Kan-blockchain-gavne-din-forretning.aspxKan blockchain gavne din forretning?
Adgang til data i realtid booster beslutningstagninghttp://www.nnit.dk/ArtiklerOgOfferings/Sider/Adgang-til-data-i-realtid-booster-beslutningstagning.aspxAdgang til data i realtid booster beslutningstagning
Optimer kundeoplevelsen med artificial intelligence http://www.nnit.dk/ArtiklerOgOfferings/Sider/Optimer-kundeoplevelsen-med-artificial-intelligence-.aspxOptimer kundeoplevelsen med artificial intelligence