Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Finans

Finansiel it handler om meget andet end penge

​​​​​​​​​​Mange emner trænger sig på, når vi taler it i den finansielle industri: for eksempel hvordan man som virksomhed kombinerer effektivitet med bæredygtighed; hvordan man forholder sig til stadigt mere intens regulatorisk overvågning, øget globalisering, cybersikkerhed og digital innovation. 

NNIT har høstet erfaring fra banker, realkredit samt forsikrings- og pensionsselskaber, hvor vi har identificeret nye måder at gøre tingene på. Nogle handler om at strømline processer og reducere omkostninger. For eksempel ved at automatisere administrative procedurer og give kunderne fleksibilitet i forhold til, hvor, hvornår og hvordan, de kan trække på finansielle services. 
 
I andre tilfælde bliver vi bedt om at hjælpe kunder med at finde den hårfine balance imellem driftssikkerhed og hensynet til transparens i forhold til partnere, kunder og regulatoriske myndigheder. Derudover efterspørger stadigt flere kunder vores hjælp til løbende at sikre og understøtte deres it-systemer. 

​Vores tilbud til den finansielle sektor omfatter alt fra rådgivning i forhold til it- og procesoptimering og udviklingsprojekter over outsourcing af applikationer og infrastrukturer til support.​​
 

 

 

Flemming Sustmann+45 3075 4414fmsu@nnit.com ​​Vice Presidenthttp://dk.linkedin.com/pub/flemming-sustmann/0/595/703/daFlemming Sustmann

 

 

DevOpshttp://www.nnit.dk/Forretningsloesninger/Sider/DevOps.aspxDevOps