Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Cybersecurity Consulting

Tilpas din sikkerhedsstrategi for et effektivt forsvar

​​​​​​​Virksomheder står over for alvorlige udfordringer i forbindelse med cybersikkerhed, og omfanget af cybertrusler stiger med alarmerende hast. Udviklingen stiller krav om nye angrebsvinkler for at opnå en tilstrækkelig og effektiv sikkerhed og beskyttelse mod økonomiske tab og skade på virksomhedens omdømme.

NNIT tilbyder skræddersyet sikkerhedsrådgivning og hjælper virksomheder med at implementere en tilstrækkelig sikkerhed.

 

Vores tilgang

På baggrund af vores viden og ekspertise fra vores brede arbejde med rådgivning og sikkerhedsløsninger har NNIT et unikt udgangspunkt for at tilbyde jer en bred vifte inden for sikkerhedsrådgivning.

  • Vi starter med en indledende sikkerhedsvurdering, hvor vi hjælper jer med at få overblik over det aktuelle trusselsbillede, svage punkter og jeres optimale risikoprofil.
  • Herefter udarbejder vi i samarbejde med jer en handlingsplan for implementering af de besluttede sikkerhedstiltag, og vi tilbyder rådgivning og ledelse inden for alle aspekter af jeres sikkerhedsimplementering, både medarbejdere, processer og teknologi.

 

Vi er klar til at hjælpe

NNIT råder over et stort antal IT-sikkerhedseksperter, der står klar til at hjælpe jer. De har tilsammen brede og dybe kompetencer på alle områder. Vi har vores eget Cyber Defense Center, så hvis I rammes af angreb, er vi klar til at rykke ud. Hurtigt.

 


 

 

 

Esben Kaufmann+45 3075 1613esku@nnit.com ​​​Managerhttp://dk.linkedin.com/in/esbenkaufmannEsben Kaufmann


 

 

Application Securityhttp://www.nnit.dk/cybersecurity/Sider/applikationssikkerhed.aspxApplication Security
NNIT Security Insightshttp://www.nnit.dk/cybersecurity/Sider/nnit-security-insights.aspxNNIT Security Insights
Steps to protect you and your organization from Phishing - yes, we need protection, all of us!http://www.nnit.dk/ArtiklerOgOfferings/Sider/steps-to-protect-you-from-phishing.aspxSteps to protect you and your organization from Phishing - yes, we need protection, all of us!
Steps to protect you and your organization from Phishing - yes, we need protection, all of us!http://www.nnit.dk/DevArticles/Pages/steps-to-protect-you-from-phishing.aspxSteps to protect you and your organization from Phishing - yes, we need protection, all of us!
Regulatory Compliancehttp://www.nnit.dk/cybersecurity/Sider/Regulatory Compliance.aspxRegulatory Compliance
Identitets- og adgangsstyringhttp://www.nnit.dk/cybersecurity/Sider/Identitets-og-adgangsstyring.aspxIdentitets- og adgangsstyring
Sikkerhed og compliancehttp://www.nnit.dk/Raedgivning/Sider/sikkerhed-og-compliance.aspxSikkerhed og compliance
Produktionssikkerhedhttp://www.nnit.dk/cybersecurity/Sider/produktionssikkerhed.aspxProduktionssikkerhed
Cyberkriminalitet rammer os allehttp://www.nnit.dk/ArtiklerOgOfferings/Sider/NNIT_Cybercrime_DK_Article.aspxCyberkriminalitet rammer os alle
Implementering af EU Persondataforordningenhttp://www.nnit.dk/ArtiklerOgOfferings/Sider/NNIT_EU_Persondataforordning_artikel.aspxImplementering af EU Persondataforordningen