Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Shhh

​​​​​

Vidste du NNIT arbejder med den nyeste teknologi og nogle af branchens største og mest komplekse projekter?

Vi er typisk kendt som markedsleder og en attraktiv arbejdsplads blandt ingeniører, SAP-konsulenter og it operations-specialister. Men at vi også er førende, når det handler om udvikling – om at skrive, teste og vedligeholde kode – ja, det er i virkeligheden en af NNIT's mest velbevarede hemmeligheder.

Men nu ved du det… Mange forskellige it-profiler finder vej til NNIT. Vi ansætter de dygtigste af dem. For vi kan sætte deres viden og kompetencer i spil i et inspirerende fagligt miljø i tæt samarbejde med andre begavede it-professionelle.

Lyder det interessant?

Lidt om dig…

Afhængigt at din baggrund, profil og ambitioner vil du hos os arbejde med komplekse udviklingsprojekter eller videreudvikling af vores kunders it-løsninger. Det er løsninger, som gør en stor forskel for slutbrugerne i life science-industrien, det offentlige og andre store virksomheder med høje krav til kvalitet og sikkerhed.

Du får energi af udfordrende arbejdsopgaver og vægter det sociale højt. Du ønsker en høj grad af fleksibilitet og indflydelse på dine egne opgaver samt mulighed for faglig udvikling ved hjælp af fx træning, certificeringer og NNIT's eget 'Developer Academy'.

Lidt om os...


ALLAN FEJERSKOV RAVN​​​ 

ADVANCED LEAD DEVELOPER, MICROSOFT APPLICATION OUTSOURCING​
"NNIT er et sted, som trods sin størrelse, stadig har plads til græsrodsinitiativer
Der er plads til kreativitet og nye ideer samtidig med at der er et udtalt fokus på processer og kunder. Kollegerne er fantastiske.
Lederskabet er personligt."

 


 
UZMA BHATTI​ 
ADVANCED TECHNICAL CONSULTANT
"Jeg er stolt af at være med til at sætte mit aftryk på NNIT's projekter, fordi vores løsninger gør en kæmpe forskel inden for den offentlige sektor i Danmark - i sidste ende med direkte indvirkning på alle danskeres liv som fx med NemLogin. 

 
Jeg har arbejdet i NNIT i 10​ år og jeg er vild med kulturen, de tekniske udfordringer og at NNIT i modsætning til mange andre arbejdspladser har et DevOps team. Vi samarbejder i globalt integrerede teams og fokuserer på den samlede løsning – med alt fra teknologien, infrastrukturdesign, 
support, den professionelle service 
til udrulningen.​" 

JANNI WEIGELT JENSEN 
SENIOR DEVELOPER 
"Work/life balance og et godt arbejdsmiljø er væsentligt for mig og også noget, jeg oplever, bliver højt prioriteret i NNIT. Jeg sætter også stor pris på at arbejde sammen med gode og ekstremt dygtige kolleger på spændende projekter, teknologier og løsninger, som har en enorm indflydelse for vores kunder og slutbrugere."


 

RUNE HOLM SHJØTT 
​SENIOR LEAD DEVELOPER 
​"Kunden i fokus. Det kan lyde som floskel. Men hos NNIT føler jeg ejerskab i forhold til de løsninger vi bygger. Jeg er ambitiøs og visionær – både funktionelt og teknologisk – på kundens vegne. I tæt dialog naturligvis. Jeg brænder for at være med til at skabe noget, som kunden bliver glad for, som gør en forskel for slutbrugeren, og som jeg selv kan være stolt af. De muligheder har jeg hos NNIT."

Få mere at vide om vores 'best-kept secret'!

Se alle ledige stillinger i NNIT her. Hvis du har et spørgsmål til en af dem eller ønsker at høre mere om vores hemmelighed, så kontakt rekrutteringskonsulent Camilla Agerschou.

 

 ​

 

Følg NNIT