Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

SAP-specialist

Bliv en del af et dedikeret SAP-community med mere end 300 specialister.

Du får unikke udviklingsmuligheder og et stort netværk af kolleger med stærke SAP-kompetencer. De dygtigste specialister, der tilsammen dækker hele it-værdikæden – fra analyse til vedligehold og drift. Vi rummer det hele. Og det er bare er en af de ting, der gør det at arbejde med SAP i NNIT til noget helt særligt.

Du og dit team arbejder på opgaver for store virksomheder, der stiller høje krav til både kvalitet og stabilitet.

Vores mere end 500 systemer inden for ERP, HCM, CRM, SRM, APO, SEM, BW, Mobility, BI, Business Objects, portaler, SAP Security og SAP Workflow har alt i alt mere end 100.000 brugere globalt set.

Er du den næste SAP-specialist, som vil sætte sit aftryk på spændende projekter og NNIT’s vækst?

Din udvikling
Vi fokuserer på at sikre dig arbejdsforhold, der gør dig i stand til at levere projekter af høj kvalitet. Du skal inspirere, involvere og lede winning teams og dybt passionerede medarbejdere i et miljø præget af udfordrende opgaver og veletablerede processer, der skal følges. Endelig tilbyder vi et rigtig godt socialt klima i NNIT. Du vil opleve en høj grad af fleksibilitet og indflydelse på dine egne opgaver samt mulighed for faglig udvikling ved hjælp af fx træning, jobrotation og certificeringer.

Mød os

MIKKEL HOLM IVERSEN
LINE MANAGER, SAP SOLUTIONS AARHUS
“Vi vinder outsourcing-aftaler og projekter pga. vores engagement, kvalitet og lokale tilstedeværelse. Ikke kun pga. pris. NNIT er et ungt og voksende it-selskab og medarbejderne bliver inviteret til at sætte aftryk på retningen og kulturen i virksomheden. Det er virkelig med til at engagere mig.”

 


 

Følg NNIT