Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Graduate

Er du en af vores nye graduates? Mød vores graduates i videoer og citater her på siden. Lær os at kende og find ud af, om der er et match mellem NNIT's kultur, projekter og muligheder og dine ønsker for fremtiden.

Vores nye graduateteam starter deres karriere i NNIT den 1. september. Deadline for ansøgninger var den 20. marts 2018.

Om vores graduateprogram 

Du får en personlig mentor og rådgivning fra din leder, og du kommer rundt i tre forskellige afdelinger, som enten beskæftiger sig med it-drift eller it-løsninger – fokus kan være alt fra forretningsrådgivning, change mangement, arkitektur, udvikling, sikkerhed, monitoring mv.

Du får måske også muligheden for at tilbringe et modul på en af vores internationale lokationer.

Din udvikling
Forløbet er intenst. Du får praktisk erfaring og ny viden både fordi du deltager på projekter, er i tæt dialog med de andre graduates og har samtaler med din mentor. Du bliver tilbudt træning og certificeringer, som matcher og udvider dine færdigheder og ambitioner. Og du får indsigt i, hvor du bedst vil kunne bringe dine evner og talenter i spil i fremtiden.

NNIT Graduateprogram bliver drevet fra Danmark, men tiltrækker også færdiguddannede med international baggrund, som ønsker at gøre karriere i NNIT. Vi har endvidere et graduateprogram i Kina, hvor vi arbejder tæt sammen med universiteter i bl.a. Tianjin. Rekrutteringen til de to programmer foregår uafhængigt af hinanden.

​​​Vi poster løbende information og film om pogrammet på Facebook. Så følg os på Facebook nu​.

Spørgsmål?​

Find en liste af de oftest stillede spørgsmål vedrørende NNIT's graduateprogram og rekrutteringsprocessen her

Mød os  

 

 

 

 

 

 

 

 

 For yderligere information, kontakt nnitrecruitment@nnit.com.​

 

 

Følg NNIT