Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Graduate

Med NNIT's graduateprogram får du en bred vifte af professionel erfaring i løbet af 18 måneder fordelt på tre moduler.

​Om programmet
​Du får en personlig mentor og rådgivning fra din leder, og du kommer rundt i tre forskellige afdelinger, som enten beskæftiger sig med it-drift eller it-løsninger – fokus kan være alt fra forretningsrådgivning, change mangement, arkitektur, udvikling, sikkerhed, monitoring mv.

Du får måske også muligheden for at tilbringe et modul på en af vores internationale lokationer.

Spørgsmål?​
Find svarene i denne Q&A om NNIT's graduateprogram og rekrutteringsprocessen.​

Din udvikling
Forløbet er intenst. Du får praktisk erfaring og ny viden både fordi du deltager på projekter, er i tæt dialog med de andre graduates og har samtaler med din mentor. Du bliver tilbudt træning og certificeringer, som matcher og udvider dine færdigheder og ambitioner. Og du får indsigt i, hvor du bedst vil kunne bringe dine evner og talenter i spil i fremtiden.

NNIT Graduateprogram bliver drevet fra Danmark, men tiltrækker også færdiguddannede med international baggrund, som ønsker at gøre karriere i NNIT. Vi har endvidere et graduateprogram i Kina, hvor vi arbejder tæt sammen med universiteter i bl.a. Tianjin. Rekrutteringen til de to programmer foregår uafhængigt af hinanden.

​​​Vi poster løbende information og film om pogrammet på Facebook. Så følg os på Facebook nu​.

Mød os
 

SABINA BREYEN
GRADUATE (September 2013 – Marts 2015)
“Fra min første samtale vidste jeg, at NNIT ville komme til at ændre alt for mig. Åbenheden, den sociale og unge ’vibe’ og ’winning team spirit’ har jeg ikke oplevet i nogen anden virksomhed. Og jeg er ikke blevet skuffet. Jeg arbejder med de helt store, internationale life science-firmaer og jeg har endda være i Zürich, Schweiz, i seks måneder og oplevet NNIT's globale udvikling på helt tæt hold.”
 

YORGOS LIASSAS
GRADUATE (September 2013 – Marts 2015)
“Security er min passion. Med graduateprogrammet trådte jeg ind i information security-verdene​n direkte fra universitetet. Jeg lærer så meget. I NNIT lytter lederne, jeg får træning og karriereudvikling. På kort sigt er mit mål at styrke min tekniske viden. På lang sigt er det at blive en dygtig arkitekt med speciale i software og network security.”

 


MARTIN ROTHER PETERSEN
GRADUATE (September 2013 – Marts 2015)
”I NNIT kan du være dig selv og lade dine ambitioner lede dig derhen hvor du ønsker. Du får fantastiske kolleger og rig mulighed for professionel og personlig udvikling. Vi vokser hurtigt, så hver dag er der nye udfordringer. Jeg arbejder med ting der interesserer mig og med menneske, der deler min passion. Teamwork er et must og det passer mig godt.”​

  

NNIT graduates blogger på LinkedIn

 


 

 

 

 
Follow us on Instagram:
#onennit
#graduateswithoutfilter

 

 

Charlotte Søderberg+45 3075 8232clse@nnit.com​​Managerhttp://dk.linkedin.com/in/charlottesoderberg/daCharlotte Søderberg

Følg NNIT