Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

It-specialist

I NNIT arbejder du med de nyeste teknologier, og du er med til at løfte nogle af industriens største og mest komplicerede projekter.

​​​​Du får mulighed for at udvikle dig i et inspirerende miljø præget af høj faglighed og tæt samarbejde med andre kompetente specialister.

Du har både mulighed for at arbejde på store projekter eller driftsopgaver. Vejen du vælger afhænger af din erfaring, profil og ambitioner. Konkrete opgaver kunne være optimering, design, udvikling eller dokumentation.

Du har stærke analytiske evner og arbejder struktureret, hvad enten du beskæftiger dig med udvikling af nye løsninger, drifts- eller supportopgaver.

Din udvikling
Vi fokuserer på at sikre dig arbejdsforhold, der gør dig i stand til at levere projekter, du kan stå inde for, og som lever op til vores kunders kvalitetskrav. Du kommer til at arbejde med de seneste teknologier i samarbejde med kompetente kolleger. Og du vil også blive mødt af udfordrende opgaver og veletablerede processer, der skal følges.

Du vil opleve en høj grad af fleksibilitet og indflydelse på dine egne opgaver samt mulighed for faglig udvikling ved hjælp af fx træning, jobrotation og certificeringer.

Mød os 


CANG THE DAO
SENIOR TECHNICAL CONSULTANT, AO – REGULATORY DOCUMENT MGT. SERVICES
"Lige efter jeg var færdig med min uddannelse, gav NNIT mig både kurser og uddannelse, så jeg kunne opnå de ekstra kompetencer, jeg havde brug for. Jeg kunne ikke ønske mig en bedre velkomst eller kolleger. I de senere år har jeg haft mulighed for at arbejde på store internationale projekter i udlandet for kunder som fx Boehringer Ingelheim. Det er skønt at arbejde med forskellige opgaver og kulturer. Jeg lærer noget nyt hver dag."

STEEN NIELBO
SENIOR TECHNICAL CONSULTANT,
AO – PRODUCT SUPPLY​
"Det motiverer mig at sikre en høj kvalitet gennem en kombination af tæt kontakt med vores kunder og et stærkt samarbejde med vores internationale kontorer."

​TANIA BILL PETERSEN
TEAM LEADER
"Jeg har været i NNIT i mange år. Det har været en spændende rejse, og jeg forventer, at den kommende tid vil blive endnu mere spændende.
Jeg elsker det sociale her! At kunne træne i vores motionsrum med inspirerende kolleger og deltage i sjove virksomhedsarrangementer er blot nogle af de fordele, der gør en forskel for mig! Det giver lidt ekstra til et spændende og udfordrende job, der betyder noget for kunderne."

 
Følg NNIT