Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Konsulent

I NNIT får du faste, men vide rammer til at sælge og levere projekter, der skaber forretningsmæssig værdi for vores kunder.

​Du bliver del af et stort team af konsulenter, der arbejder med forskellige aspekter af rådgivning – fx organisational change management, it management, project excellence og outsourcing strategi. Altid helt tæt på kunderne, som er farmaceutiske virksomheder, det offentlige, finanssektoren og store produktionsvirksomheder, der alle stiller særligt høje krav til kvalitet, sikkerhed og overholdelse af lovkrav.

Et stærkt rådgivergen er en forudsætning for at få succes som konsulent i NNIT. Du skal være god til få øje på, hvad der egentlig er kundens behov, spørge ind og analysere, så du kan tegne den løsning, kunden har behov for. Gode kommunikationsevner er derfor en forudsætning, så du kan få formidlet dine anbefalinger på en klar og overbevisende måde.

Vi arbejder i high performance teams. Og vi tror på, at ambitiøse og dygtige folk, der kan og vil selv, skal have lov til det. Desuden mener vi, det er lettere at få succes for både virksomheden og den enkelte, når man arbejder som et team, der er tæt på kunderne og beslutningerne.

Din udvikling
Vi fokuserer på at sikre dig arbejdsforhold, der gør dig i stand til at levere projekter, du kan stå inde for, og som lever op til vores kunders kvalitetskrav. Du kommer til at arbejde med de seneste teknologier i samarbejde med kompetente kolleger. Og du vil også blive mødt af udfordrende opgaver og veletablerede processer, der skal følges. Endelig tilbyder vi et rigtig godt socialt klima i NNIT. Du vil opleve en høj grad af fleksibilitet og indflydelse på dine egne opgaver samt mulighed for faglig udvikling ved hjælp af fx træning, jobrotation og certificeringer.

Mød os

 

PERNILLE GRØNFELDT
PRINCIPAL CONSULTANT
”Jeg bliver dagligt inspireret af mine dygtige kolleger – altid parat med en hjælpende hånd og til at levere på et højt fagligt niveau. Mit fokus er it-implementering og organisational change management; at gøre det komplicerede enkelt. Jeg nyder at arbejde tæt sammen med kunderne på meget forskelligartede projekter. Og netop variationen gør, at jeg hele tiden føler mig udfordret og motiveret.”
HUMAYOUN ZAKI DAR
MANAGING CONSULTANT
“Jeg har arbejdet på mange spændende projekter i NNIT – ofte med en høj grad af kompleksitet og uden for min normale ’comfort zone’. Det gør mit arbejde sjovt og udfordrende, så jeg hele tiden udvikler mig. Mine kolleger udstråler ærlighed, ansvar og imødekommenhed. Og topledelsen i NNIT er aldrig langt væk – uanset om du møder dem i elevatoren eller i kantinen. Det får mig virkelig til at føle, at vi er ét team med et fælles mål.”

YAN ZHANG 
ADVANCED CONSULTANT, COMPLIANCE & VALIDATION
"Jeg er stolt over at arbejde for en førende it-virksomhed med speciale i den farmaceutiske industri og regulerede industrier. Mit team er meget engageret og professionelt. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder om strategisk rådgivning og godkendelse af it-systemer for at sikre, at systemerne opfylder både brugernes og lovgivningens krav." ​

 

 

Følg NNIT