Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Vores kultur

Vi mener en stærk kultur kombineret med spændende projekter og udfordring er med til at tiltrække de dygtigste og mest passionerede folk.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Derfor sætter vi løbende vores kultur under lup og diskuterer det, der gør NNIT til noget særligt.

Det korte svar ligger i NNIT Way​, der rummer vores vision, mission, værdier og ledelsesprincipper. Værdierne er dybt forankrede i alle medarbejdere og sammen agerer vi ud fra vores mission: 

As One NNIT,​
We make a mark on our customers’ business 
We are passionate people developing winning teams with our customers
We achieve competitive business results through quality services​

Og så ligger svaret jo alligevel langt fra kun der. Det ligger nemlig i den virkelighed, man oplever på gangen, i mødet med kunderne, eller når en NNIT’er stiller et spørgsmål til en kollega, der sidder 7.500 km væk.

Det er medarbejderne, der hver dag skaber kulturen i samspil med ledelsen, hinanden og kunderne.


 

Kulturen i NNIT er foranderlig og levende. De nationale særpræg i alle vores hjemlande er med til at sætte deres aftryk på den. Vores hurtige vækst ligeså. Kulturen holder fast i vores historie og grundlæggende idealer i NNIT Way, men den tilpasser sig samtidig udviklingen i en dynamisk it-branche. Og den baner vejen for, at vi som virksomhed kan vokse og nå vores mål.

Hvorfor NNIT?
Det spørgsmål svarer en række medarbejdere på i sektionen om karriereveje her på sitet. Men vi har også undersøgt, hvad der betyder noget for NNIT’ere generelt og samtidig gør vores arbejdsplads helt specielt. Vi svarede:

  • Den energi vi går til opgaverne på – passionen. Vi er omgivet at super dygtige kolleger, der går op i det de laver. Vi respekterer hinanden og er gode til samarbejde
  • At her er fokus på medarbejdertrivsel og -udvikling
  • At være del af en succes, der vinder de spændende og ofte store projekter
  • At være med til at påvirke udviklingen og skabe væksten. Der er ikke længere fra ’top til bund’ i NNIT end at den enkelte har mulighed for at gøre en forskel – sætte sit aftryk

Ånden i NNIT
I løbet af 2013 og 2014 har vi sat fokus på det, vi kalder One NNIT. Udtrykket opstod allerede dengang vi hed Novo Nordisk IT – ingen ved præcis hvornår. Det er siden blevet en fast del af vores ordforråd og bliver ofte brugt om alt det positive i vores kultur – når tingene virker og samarbejdet går godt.

Men en undersøgelse i 2012 viste, at selvom vi brugte One NNIT i flæng, så var der ikke nogen officiel definition af begrebet. Og det kunne godt skabe lidt forvirring ind imellem. Derfor spurgte vi medarbejderne.

Der kom input fra alle hjørner af organisationen. Alle kunne bidrage til definitionen med ord og med billeder via Instagram. Vi endte med at kunne konkludere, at One NNIT er vores virksomheds ånd:

"ONE NNIT is about being part of something bigger. It’s the sum of great colleagues, our commitment when working together and the way we do things. In short, it’s our spirit."

Hvis du vil have et godt intryk af One NNIT Spirit så se filmen her. Du kan også se alle billederne, som bliver ved med at strømme ind, på Instagram søg på #onennit.

Følg NNIT
​​​​​