Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Projektleder

I NNIT er du med til at løfte nogle af industriens største og mest komplicerede projekter.

​​Du arbejder med hele spektret af projektledelsesopgaver – altid med fokus på at levere inden for budget, til tiden og i den aftalte kvalitet.

Vi henvender os til farmaceutiske virksomheder, det offentlige, finanssektoren og store produktionsvirksomheder, der alle stiller særligt høje krav til kvalitet, sikkerhed og overholdelse af lovkrav. Og vi er altid på udkig efter nye, dedikerede medarbejdere, der vil være med til at drive vores vækst.

Onshore, nearshore og offshore – vi ansætter kun de bedste. Derfor kan du som projektleder trække på nogle af de dygtigste og mest talentfulde specialister i branchen.
Du tager ansvar og bevarer overblikket samtidig med, at du har sans for detaljen. Du bliver målt på dine lederkompetencer og din evne til at levere gennemtænkte løsninger til vores kunder.

Din udvikling
Vi fokuserer på at sikre dig arbejdsforhold, der gør dig i stand til at levere projekter, du kan stå inde for, og som lever op til vores kunders kvalitetskrav. Du kommer til at arbejde med de seneste teknologier i samarbejde med kompetente kolleger. Og du vil også blive mødt af udfordrende opgaver og veletablerede processer, der skal følges.

Du vil opleve en høj grad af fleksibilitet og indflydelse på dine egne opgaver samt mulighed for faglig udvikling ved hjælp af fx træning, jobrotation og certificeringer.

Mød os

JES ELENIUS OLESEN
​ADVANCED PROJECT MANAGER
"​Jeg har været involveret i en lang række projekter, og alle opgaver er forskellige. Det har givet mig mulighed for at være med i samtlige faser af et projekt, fra den indledende salgsfase til go-live over løsningsoverdragelse til den daglige drift. Jeg kan godt lide blandingen af individuelle og specialiserede projektlederopgaver og projektstyring af større og komplekse projekter. Det er meget motiverende at kunne påvirke mine projekter på en positiv og personlig måde." 

QAISRA KAMILLA KALSOOM MIRZA
PROJEKTLEDER, PROJECT MANAGEMENT FINANCE & PUBLIC
"Det er min erfaring, at folk bliver hos NNIT i mange år, hvilket er et kvalitetsstempel for en virksomhed. Jeg kom selv til NNIT i 2008 og er meget glad for de jobrotationsmuligheder, jeg har fået i årenes løb. Jeg er imponeret over, hvordan NNIT har formået at fastholde sin unikke kultur trods konstant vækst. Mine arbejdsopgaver og de dygtige og inspirerende mennesker, jeg arbejder sammen med, gør, at jeg har lyst til at gå på arbejde hver dag."

MAX STEEN JACOBSEN
ADVANCED PROJECT MANAGER, PROJECT MANAGEMENT FINANCE & PUBLIC​
"Da jeg har rollen som teknisk projektleder på forskellige projekter, er det vigtigt at have det store overblik og overlade nogle af detaljerne til erfarne teknikere. Vi har en god koordinering mellem de enkelte teams og bruger humor meget. Jeg kan godt lide denne strukturerede og samtidig uformelle måde at arbejde på. I NNIT er "åben og ærlig" ikke blot ord, vi bruger til at beskrive vores værdier – det er faktisk den måde, vi arbejder på. Du kan spørge om alt, og der er næsten altid nogen i virksomheden, der kender svaret." 

 

​ 

Følg NNIT