Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Specialist til stabsfuntioner

Stabsfunktionerne i NNIT yder professionel service til forretningen, ledelsen og virksomheden som helhed.

​​Som specialist kan du arbejde med rådgivning inden for fx kvalitet, sikkerhed, strategi, finans, HR, marketing og kommunikation. Du interesserer dig for forretningen og for NNIT’s strategi. Og så har du et udtalt rådgivergene, der gør dig i stand til at give dine interne kunder den bedst mulige sparring og service.

Det går stærkt i NNIT, så du skal være effektiv og god til at løse problemstillinger hurtigt, så projekter og opgaver bliver afleveret til tiden.

Din udvikling
Vi fokuserer på at sikre dig arbejdsforhold, der gør dig i stand til at levere projekter, du kan stå inde for, og som lever op til vores kunders kvalitetskrav. Du kommer til at arbejde med spændende projekter og driftsopgaver i samarbejde med kompetente kolleger. Og du vil også blive mødt af udfordrende opgaver og veletablerede processer, der skal følges. Endelig tilbyder vi et rigtig godt socialt klima i NNIT.

Mød os

 

LISBETH NIELSEN
SENIOR CONTROLLER (arbejder lige nu hos NNIT i Filippinerne)
“Efter seks måneder på Filippinerne bliver jeg stadigvæk overrasket over, hvor ens vores indstilling til tingene er. Mine filippinske kolleger er min nye familie og det er fantastisk at opleve, at alle bidrager, når der er vigtige leverancer og kritiske projekter. Vi er sammen om tingene. Og det er i mine øjne dét, der gør NNIT til en god arbejdsplads. “

 

Følg NNIT