Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Corporate social responsibility

Corporate social responsibility politik

Selskabets forretningsmål og primære forretningsværdier: “open and honest, value adding and conscience driven” er integreret og afspejlet i NNIT’s CSR-politik.

NNIT er fokuseret på at udvikle sin forretning på grundlag af en målsætning om at drive en lønsom virksomhed, som genererer fortsat vækst, og samtidig udvise samfundsansvar.

 

Corporate Social Responsibility initiativer 

Ud over en generel tilgang til ordentlig og redelig forretningsførelse, følger NNIT de FN-definerede principper gennem The UN Global Compact. NNIT rapporterer årligt til FN gennem The UN Global Compact Communication on Progress.

NNITs CSR initiativer er centreret omkring uddannelse og at øge interessen for it og teknologi blandt børn og unge. Som virksomhed, anerkender vi behovet for yderligere fokus på teknologi i folkeskolen, dette, for at være en del af den digitale fremtid, som vi alle er en del af.

Som en social ansvarlig virksomhed ønsker vi at støtte initiativer, der arbejder for at finde og udvikle de unge talenter inden for it. Ikke kun NNIT, men også resten af Danmark har brug for disse talenter.

Engineer the future

'Engineer the future' er en teknologisk alliance i Danmark mellem 50 virksomheder, skoler, universiteter og andre interessegrupper. Alliancen arbejder for at bringe danske ingeniører, teknologistuderende og professionelle i front og sørge for, at der bliver mange flere med viden og specialer inden for teknologisk udvikling i fremtiden. Fremgangsmåden er blandt andet branding, storytelling og PR. 

Coding Class

Coding Class er et initiativ ledet at ITB og en række medlemsvirksomheder, herunder NNIT, som har til formål at få børn til at tænde på teknologi, så de får en bedre forståelse for den verden, der omgiver dem nu og i fremtiden.

Ved at sætte it-undervisning på dagsordenen hos politikerne, forsøger Coding Class at få indført it som en fast del af folkeskolens pensum.

 

 

Brit Kannegaard Johannessen+45 3075 8178bkjo@nnit.com ​​​​Corporate Vice Presidenthttp://dk.linkedin.com/pub/brit-kannegaard-johannessen/4/8a3/809/daBrit Kannegaard Johannessen

Følg NNIT