Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Certificeringer

​​​​​​​​NNIT har været ISO-certificeret siden 1997. Vores kvalitetssystem imødekommer ISO/IEC 27001:2013​ og ISO 9001:2015-standarderne. Disse certificeringer dækker følgende områder: Rådgivning, udvikling, drift og service af it-systemer på vores adresser i ​Søborg og Tianjin. ISO 9001:2008 gælder også vores lokation i Manila på ​​Filippinerne.

Forbedret arbejdsprocesser 
Vi certificerer løbende vores medarbejdere i forhold til best-practice som ITIL (IT Infrastructure Library) Foundation, Practitioner og Manager certificeringer samt forskellige sikkerhedscertificeringer​. ITIL er en række best-practice processer udviklet til at optimere driften og supporten inden for alle områder af it-service.

Processerne bruges både internt og eksternt i forhold til drift og support.  Ved at benytte ITIL kan vi sikre ensartede arbejdsgange og forbedret kommunikation – som gør det muligt for os at løse både kundens og egne problemer endnu hurtigere end ellers.

En moden virksomhed
Vores fokus på arbejdsgangene sikrer effektiv og kontrollerede metoder og services, der konstant er under udvikling. Sammen med ISO-certificeringerne betyder det, at vi leverer til tiden med det forventede niveau af kvalitet og inden for det aftalte budget. 

 

 

Claus le Fevre+45 3075 3003cfev@nnit.com ​​​Associate Vice Presidenthttps://www.linkedin.com/in/claus-le-fevre-39910a/Claus le Fevre

​​​​​​​