Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Kvalitet og metode

​​​Kvalitet for os betyder at vores kunder får den service og de løsninger, som de forventer.  Det er afgørende at vi overholder alle gældende regler i vores leverancer til kunderne. 

NNIT har følgende definition af kvalitet
Kvalitet og sikkerhed opstår, når NNIT's produkter og services lever op til kundens forventninger – hver gang. Vi skræddersyer hver eneste løsning, så den matcher omverdenens behov og krav –​ hverken mere eller mindre. ​

​​​'Right Quality' og ​'Right Security'​
​Vi arbejder med et koncept, som vi kalder 'Right Quality' og 'Right Security'. Det er en præcisering af, hvad vi altid har gjort: At leve op til den enkelte kundes kvalitets- og sikkerhedsbehov samt finde det rette kvalitetsniveau til hver enkelt løsning. På den måde minimeres omkostningerne samtidig med, at vi leverer fuld kvalitet og sikkerhed.

Hvis kundens behov er et sportsfly, hvorfor så bygge en rumraket? Hvorfor købe et kvalitetsstyringssystem til kontrolbesøg fra de amerikanske sundhedsmyndigheder, hvis du ikke er underlagt deres strenge regler. Til gengæld – er kravene der, kan vi tilbyde løsninger, der møder selv de strengeste af slagsen.


 

 

Claus le Fevre+45 3075 3003cfev@nnit.com ​​​Associate Vice Presidenthttps://www.linkedin.com/in/claus-le-fevre-39910a/Claus le Fevre