Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Microsoft

Med over 400 certificerede Microsoft-konsulenter er NNIT en af de største danske Microsoft-partnere

​NNIT har været Microsoft Guld Partner siden 1994, og med over 400 certificerede Microsoft-konsulenter er NNIT en af de største Microsoft-partnere i Danmark. Vi er den partner, der forstår danske virksomheders Microsoft-platforme, og vi er anerkendt for at hjælpe vores kunder med at realisere den fulde forretningsværdi af deres eksisterende investeringer i teknologier fra Microsoft samt integration til øvrige teknologier.

NNIT rådgiver, udvikler, implementerer og drifter de løsninger, som vi producerer til vores kunder, store som små, private som offentlige, og med dybe rødder i den farmaceutiske industri leverer vi løsninger, som overholder de strengeste krav til kvalitet, sikkerhed og standardisering.

NNIT er en af Danmarks førende it-serviceleverandører. Vi skaber værdi ved at tage ansvar for vores kunders it, som var det vores egen. Vi sætter os i vores kunders sted og hjælper dem med at drive deres forretning mere effektivt gennem rigtig brug af informationsteknologi.
NNIT har en bred vifte af referencekunder og referencehistorier, og du har mulighed for at læse et udsnit af disse i højre kolonne.

 

 

Brian Troelsen+45 3079 5933 btrl@nnit.comBusiness Development Director https://dk.linkedin.com/in/brian-troelsen-693b38Brian Troelsen